Start blogovanja vol. 4

 

Iz naslova se da naslutiti da sam već nekoliko puta startovao sa blogovanjem, ali sam uvek iz nekog razloga prestajao. Poslednji put sam se najviše usredsredio na kačenje fotografija, i to je trajalo jedno vreme, da bih ponovo prestao. Razlog toga se može pronaći najverovatnije u činjenici da sam prestao i da fotografišem, nažalost.

S obzirom da je WordPress kao blog alat dosta uznapredovao i postao jedan od najboljih načina za blogovanje, odlučio sam se upravo za njega. Uz razne dodatke, mogu i da pišem tekstove, kao i da prezentujem svoje fotografije na najbolji mogući način.

Daleko od toga da sam neki profesionalac, i kad su tekstovi u pitanju, i kada su u pitanju fotografije. Ipak, čovek ne može da se unapređuje bez rada i truda. Blog može da bude dobar izduvni ventil u raznim situacijama i nešto čime će se čovek baviti u slobodno vreme, kao hobijem. Često želim svašta da iskažem, napišem, a nemam gde. Iz istog razloga ću i pokušati da istrajem u blogovanju.

Da li ću i uspeti, videćemo u narednom periodu. Pretpostavljam da zavisi i od toga da li će moji tekstovi biti dovoljno dobri da ih ostali čitaju, jer ako sam nekvalitetan, onda nema poente. Nadajmo se da ću biti barem Ok.

Što se tiče wordpress teme, još uvek pokušavam da pronađem najbolju, a do tada će stajati ova koja mi je sasvim pristojna. Ostaje da malo doradim sve, hosting i domen još uvek nemam pa se snalazim nekako sa web serverom na mom kompjuteru, ali je već u planu prebacivanje sve na normalan hosting. Do tada, poslužiće i ovo.

Do sledećeg posta…

Saturday, July 2nd, 2011 Tekstovi